06 - 30 77 57 81 info@evites-va.nl
Selecteer een pagina

HEEJ JIJ, HARDwerkende!

>> Plof je ‘s avonds energieloos op de bank en denk je regelmatig “kan dit niet anders?

>> Denk je aan het einde van jouw werkdag
Wat heb ik nu eigenlijk gedaan?

>> Blijft je takenlijst maar groeien?

>> Je hebt mooie ideeën, maar het ontbreekt je aan tijd, energie en focus om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan?

 

HERKEN JIJ JE HIER IN?

Zonder actie is er geen resultaat

Uniek Groeitraject

DoelSprint

In 12 weken sprinten wij naar jouw doel!
Dit is geen standaard traject. Wij zetten jouw doel centraal in deze
DoelSprint

Start vandaag met jouw DoelSprint! Samen gaan wij aan de slag met het optimaliseren van jouw onderneming. Of het nu gaat om marketing, sales, financieel en/of branding. Maak strategische keuzes en zet concrete doelen.

Pak nu deze kans om eindelijk jouw doelen te realiseren. Haal het maximale uit jezelf en jouw onderneming. Samen laten wij jouw onderneming groeien.

VOOR
WIE?
Speciaal voor ambitieuze ondernemers die weten dat er meer in hun onderneming zit en die nu écht stappen willen maken. Want jij wilt strategische keuzes maken. Je bedrijf optimaliseren. Aansturen op cijfers en (financieel) overzicht. Jij wilt met plezier en geluk ondernemen!


WAAROM KIEZEN VOOR EEN DOELSPRINT?

>> Doelgerichte coaching, begeleiding én uitvoering door een Online Business Partner, om jouw onderneming te optimaliseren en laten groeien. Wij werken samen aan jouw doel(en).

>> Kennis van alle onderdelen voor bedrijfsoptimalisatie, alles onder één dak om succesvol te groeien.

>> Extra motivatie om daadwerkelijk jouw doelen te behalen. Ik ben jouw ‘stok achter de deur’. Zonder doelen, geen bedrijfsgroei. Zonder actie, geen resultaat.

Ondernemen doe je samen

(Online) Business Support

Incidenteel of voor een vast aantal uren per week.

Doe je 101 dingen tegelijk? Komt er geen eind aan je actielijst en loop je constant achter de feiten aan? Is de balans tussen werk en privé helemaal zoek? Wil je eigenlijk heel graag hulp, maar neem je liever niemand in dienst? Heb je geen idee waar je moet beginnen?

Hoe zou het zijn als ik je bijspring? Dat er, terwijl je aan het werk bent, taken worden uitgezet en afgerond?

Als jouw Persoonlijk Assistent én Sparringpartner haal ik de druk van de ketel en zorg ik dat er structuur en efficiëntie in jouw onderneming komt. Samen gaan wij aan de slag om jouw onderneming te optimaliseren en te laten groeien.

Je kunt niet groeien als je alles zelf wil blijven doen. Het is een race tegen de tijd, die je niet wint. Onderneem samen en ervaar wat het jou brengt. Besteedt taken uit, zodat jij je kunt richten op jouw expertise.

Deze ondernemers gingen je voor!

Evites heeft een heldere visie en een goed inlevingsvermogen in mijn bedrijf. Door de juiste begeleiding en goede aanpak, heb ik een nette digitale flyer met alle kenmerken van mijn bedrijf. Met deze flyer kan ik kort en snel uitleggen waar mijn bedrijf voor staat en wat de diensten zijn.
Ook heeft Evites de complete verhuizing van mijn webhosting begeleid. Zij adviseerde mij dat het goedkoper kon en beter werkte. Ik ben uiterst tevreden over de resultaten. Top gedaan en nogmaals bedankt.

Edwin van Vugt

Hoofd Projectmanager, directeur, www.spo-management.nl

Ik ben helemaal blij met Janine.
Ze luistert super naar wat je te vertellen hebt. Janine is professioneel en gefocust. Het is heel leerzaam en gezellig als we samen zitten.
Ze vraagt dingen waar ik absoluut niet over na had gedacht en daardoor toch moest doen.

Helma Stokman

Massagetherapeut & Voedingsdeskundige, www.praktijkhelma.nl

Vandaag heb ik alvast een voorproefjegeizen van mijn nieuwe website www.pijnvrijprogramma.nu. Wow, wat ben ik blij met het resultaat!! Ik vind ‘m echt supermooi!! De lay-out is mooi, het logo is mooi, de tekst past bij wie ik ben. Mooi dat iemand de vertaalslag van wie ik ben naar een website kan maken.
Janine heel erg bedankt!

Maaike de Waard

MindBody Coach, www.pijnvrijprogramma.nu

Elke dag kan jouw 1 januari zijn

Maak jouw ideeën werkelijkheid

Of je nu startende of ervaren bent. Elke ambitieuze ondernemer zit vol met ideeën. Het leuke aan het ondernemerschap is dat je je eigen pad kunt bewandelen. Alleen kan dit ook overweldigend zijn. Er komt zoveel bij het ondernemerschap kijken, waardoor je kunt bevriezen. De tijd slokt je op. Je hebt geen idee waar je moet beginnen en hoe je alles kunt realiseren. Weet dat er altijd hulp en een geschikte oplossing is. Ik help je graag verder.

Wil jij in vrijheid ondernemen?

Vraag hieronder een gratis strategiegesprek aan.

Wij spreken elkaar snel!

3 + 7 =

06 – 30 77 57 81
info@evites-va.nl

Ontworpen door Evites