06 - 30 77 57 81 info@evites-va.nl
Selecteer een pagina

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw business?

Organiseer je onderneming
Creëer een stevig bedrijfsfundament

Om je onderneming te laten groeien, is een stevig bedrijfsfundament van essentieel belang. Op een stevige fundering kun je bouwen. Dit is de basis van jouw onderneming.

Hoe staat jouw onderneming ervoor? We bekijken onder andere jouw businessconcept, jouw winststrategie en aanbod. Waar kunnen we automatiseren, structuur en efficiëntie aanbrengen? Door van jouw onderneming een “geoliede” machine te maken, creëren we rust, focus én vrijheid. Welke ondernemer wil dat nou niet?

(Online) Business
Management Support

Doe je 101 dingen tegelijk? Komt er geen eind aan je actielijst? Is de balans tussen werk en privé helemaal zoek? kun je extra ondersteuning gebruiken, structureel of bij een (tijdelijk) project, maar neem je liever niemand in dienst?

Hoe zou het zijn als ik je bijspring. Dat er, terwijl je aan het werk bent, taken worden uitgezet en afgerond. Als jouw sparringpartner en personal assistent haal ik de druk van de ketel.  Dit doe ik incidenteel of voor een vast aantal uren per week.

Retraite
‘Verleg je grenzen’

Zonder persoonlijke groei staat je business stil. Jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen is essentieel om vooruitgang te boeken.

Jouw groei zit buiten je comfortzone. Om mijn missie “Gelukkige Ondernemers” kracht bij te zetten, organiseer ik voor ondernemers de retraite ‘verleg je grenzen’. In groepsverband gaan we een weekend op pad, om weer vol inspiratie terug te komen. Laat je verassen, kom uit je comfortzone en groei!

Ik heb er zin in!

“Eindelijk het overzicht en de vrijheid
waar ik als ondernemer naar verlangde.”

“Eindelijk het overzicht en de vrijheid
waar ik als ondernemer naar verlangde.”

Wil je een gratis business sessie of meer info?

Vul hieronder jouw gegevens in en we spreken elkaar snel!

3 + 9 =

Wil je een gratis business sessie
of meer info?

Vul hieronder jouw gegevens in
en we spreken elkaar snel!

5 + 6 =

Ontworpen door Evites

06 – 30 77 57 81

info@evites-va.nl

06 – 30 77 57 81

info@evites-va.nl

Ontworpen door Evites